Rob Goossens onthult: 'Eva Jinek wist allang dat ze weg zou gaan' (video)

Rob Goossens onthult: 'Eva Jinek wist allang dat ze weg zou gaan' (video)

Vrijdag 21 juli 2023 om 21:13

Rob Goossens onthult: '<em>Eva Jinek</em> wist allang dat ze weg zou gaan' (video) Het is nu iets meer dan 24 uur geleden dat Eva Jinek een bommetje in Hilversum dropte door bekend te maken dat ze van RTL naar de publieke omroep terug verhuist, maar Rob Goossens weet nóg een nieuwtje te melden. Namelijk dat Eva al langere tijd praat met de NPO. DWDDHoewel officieel nog niet bekend is gemaakt op welk tijdstip van de dag Eva straks te zien zal zijn, voorspellen mediakenners dat ze straks in de vooravond te zien zal zijn. Want op het oude tijdslot van De Wereld Draait Door is NPO1 nog steeds zoekende. En daar zou Jinek prima passen, volgens de 'deskundigen' in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rob Goossens onthult: 'Eva Jinek wist allang dat ze weg zou gaan' (video)

Het is nu iets meer dan 24 uur geleden dat Eva Jinek een bommetje in Hilversum dropte door bekend te maken dat ze van RTL naar de publieke omroep terug verhuist, maar Rob Goossens weet nóg een nieuwtje te melden. Namelijk dat Eva al langere tijd praat met de NPO.

DWDD
Hoewel officieel nog niet bekend is gemaakt op welk tijdstip van de dag Eva straks te zien zal zijn, voorspellen mediakenners dat ze straks in de vooravond te zien zal zijn. Want op het oude tijdslot van De Wereld Draait Door is NPO1 nog steeds zoekende. En daar zou Jinek prima passen, volgens de 'deskundigen' in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's