ZIEN: hevige branden op Rhodos, 'intense wind zorgt voor vuurzeeën'

ZIEN: hevige branden op Rhodos, 'intense wind zorgt voor vuurzeeën'

ZIEN: hevige branden op Rhodos, 'intense wind zorgt voor vuurzeeën' Reisorganisaties TUI, Sunweb en Corendon annuleren de reizen richting Rhodos de komende dagen. Op het Griekse eiland woeden hevige branden. Bekijk de beelden hierboven in de Hart van Nederland-video. VuurzeeDe wind bemoeilijkt het blussen van de bosbranden op Rhodos. Volgens de brandweer wordt de wind zondag ‘intenser’, wat de vuurzeeën kan aanwakkeren. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Heftige bosbranden in Griekenland, 1500 kinderen op zomerkamp Bekijk deze video » Enorme brand Didam (Gelderland): bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 23 juli 2023 om 13:06

Reisorganisaties TUI, Sunweb en Corendon annuleren de reizen richting Rhodos de komende dagen. Op het Griekse eiland woeden hevige branden. Bekijk de beelden hierboven in de Hart van Nederland-video.

Vuurzee
De wind bemoeilijkt het blussen van de bosbranden op Rhodos. Volgens de brandweer wordt de wind zondag ‘intenser’, wat de vuurzeeën kan aanwakkeren.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's