Zien: de Barbie soundtrack kleurt fel roze van positiviteit, Billie Eilish maakt indruk met emotioneel nummer (video)

Zien: de Barbie soundtrack kleurt fel roze van positiviteit, Billie Eilish maakt indruk met emotioneel nummer (video)

Zien: de <em>Barbie</em> soundtrack kleurt fel roze van positiviteit, <em>Billie Eilish</em> maakt indruk met emotioneel nummer (video) Al bijna 300.000 bioscoopbezoekers bezochten alleen al in de eerste paar dagen de film 'Barbie' in Nederland. Over de gehele wereld is het leven over de plastic pop een doorslaand succes. Afgelopen weekend kwam ook het album uit met een aantal grote namen. Ook Barbie: The Album is een grote hit! Billie EilishEilish ontroert met de plaat 'What Was I Made For'. Het nummer gaat over volwassen worden en niet meer weten wat de zin van het leven is. Het nummer wordt gespeeld aan het eind van de film, nadat alle meezingers zijn geweest. PinkDe muziek wordt vertellend gebruikt in de film. Lizzo zingt het nummer 'Pink', wat gebruikt wordt om Barbieland te introduceren aan de kijker. Ook kun je aardig dansen op de muziek. In de film zit een dansscene waar Dua Lipa een speciaal verdrietig disco nummer voor heeft gemaakt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de teaser trailer van Barbie, vanaf 21 juli in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk hier de officiële trailer van Barbie, vanaf 21 juli in de bioscoop Bekijk deze video » Binnenkort in de bioscoop: Barbie, Disney, superhelden en meer! Bekijk deze video » ''Barbie'' Margot Robbie geeft een tour door The Barbie Dreamhouse! Bekijk deze video » Bekijk een preview van Barbie, Vanaf 21 juli in de bioscoop! Bekijk deze video » Greta Gerwig's Barbie film verbannen in Vietnam door een wereldkaart?! Bekijk deze video » Zien: Barbie film na Vietnam ook verboden in de Filipijnen? (video) Bekijk deze video » He's just Ken: heeft Ken een midlifecrisis in de nieuwe Barbie film? (video) Bekijk deze video » Barbenheimer is trending, voor welke film kies jij? Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: de Barbie soundtrack kleurt fel roze van positiviteit, Billie Eilish maakt indruk met emotioneel nummer (video)
Monday 24 July 2023 om 21:02

Al bijna 300.000 bioscoopbezoekers bezochten alleen al in de eerste paar dagen de film 'Barbie' in Nederland. Over de gehele wereld is het leven over de plastic pop een doorslaand succes. Afgelopen weekend kwam ook het album uit met een aantal grote namen. Ook Barbie: The Album is een grote hit!

Billie Eilish
Eilish ontroert met de plaat 'What Was I Made For'. Het nummer gaat over volwassen worden en niet meer weten wat de zin van het leven is. Het nummer wordt gespeeld aan het eind van de film, nadat alle meezingers zijn geweest.

Pink
De muziek wordt vertellend gebruikt in de film. Lizzo zingt het nummer 'Pink', wat gebruikt wordt om Barbieland te introduceren aan de kijker. Ook kun je aardig dansen op de muziek. In de film zit een dansscene waar Dua Lipa een speciaal verdrietig disco nummer voor heeft gemaakt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's