Brand vrachtschip Ameland goed te zien vanaf de kust (video)

Brand vrachtschip Ameland goed te zien vanaf de kust (video)

Brand vrachtschip <em>Ameland</em> goed te zien vanaf de kust (video) Het vrachtschip vol auto's, dat sinds woensdagochtend in brand staat bij Ameland, blijkt lastig te blussen en ook de berging zou een enorme uitdaging worden, zo laten experts weten. 23 opvarendenAan boord van de Fremantle Highway waren 23 passagiers, waarvan er één helaas inmiddels is overleden door de ramp. Meerdere personen zijn gewond geraakt, onder andere doordat ze van grote hoogte van het schip zijn gesprongen. Vanaf de kust is goed te zien hoeveel rook er van het schip af komt. Beelden daarvan zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je het laatste nieuws over de ramp, van Hart van Nederland Bekijk ook Vrachtschip-drama bij Ameland: 'Bemanningsleden springen van boord' (video) Bekijk deze video » Thijs Römer-slachtoffer Nena: 'Wat is het een lul' (Shownieuws) Bekijk deze video » Johan Derksen slacht Gordon na aangifte: 'Ontoerekeningsvatbaar, valse nicht' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het vrachtschip vol auto's, dat sinds woensdagochtend in brand staat bij Ameland, blijkt lastig te blussen en ook de berging zou een enorme uitdaging worden, zo laten experts weten.

23 opvarenden
Aan boord van de Fremantle Highway waren 23 passagiers, waarvan er één helaas inmiddels is overleden door de ramp. Meerdere personen zijn gewond geraakt, onder andere doordat ze van grote hoogte van het schip zijn gesprongen.

Vanaf de kust is goed te zien hoeveel rook er van het schip af komt. Beelden daarvan zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je het laatste nieuws over de ramp, van Hart van Nederland

Actuele video's

Meer actuele video's