Johan Derksen slacht Gordon na aangifte: 'Ontoerekeningsvatbaar, valse nicht' (Shownieuws)

Johan Derksen slacht Gordon na aangifte: 'Ontoerekeningsvatbaar, valse nicht' (Shownieuws)

Woensdag 26 juli 2023 om 11:14

Het orakel van Nederland, Johan Derksen, die toch wel enigszins gemist wordt deze zomer, wordt door SBS6 gelukkig wel af en toe geraadpleegd wanneer er groot nieuws is. Zo reageerde hij op de komst van Frans Timmermans naar Den Haag en ook over de aangifte van Gordon, die het verleden maar niet kan laten rusten en zijn ex-vriend aanklaagt, heeft Johan wel zo zijn mening: 'Als er één man in Nederland is waar ik me niet meer druk over maak is dat Gordon. Je hebt nichten en je hebt valse nichten. Hij hoort bij die laatste categorie.

'Gordon is ontoerekeningsvatbaar'
Derksen noemt Gordon zelfs ontoerekingsvatbaar en snapt eigenlijk niet dat niemand de entertainer tegen zichzelf in bescherming neemt. Maar wat vindt nou hij van die veelbesproken aangifte tegen Gavin? 'Dat is hysterisch. Als je zoiets doet dan ben je niet goed bij je hoofd weet je wel. Daar is niemand bij gebaat en het kost alleen maar geld.'

Bekijk de video van Shownieuws hieronder

Johan Derksen slacht <em>Gordon</em> na aangifte: 'Ontoerekeningsvatbaar, valse nicht' (Shownieuws) Het orakel van Nederland, Johan Derksen, die toch wel enigszins gemist wordt deze zomer, wordt door SBS6 gelukkig wel af en toe geraadpleegd wanneer er groot nieuws is. Zo reageerde hij op de komst van Frans Timmermans naar Den Haag en ook over de aangifte van Gordon, die het verleden maar niet kan laten rusten en zijn ex-vriend aanklaagt, heeft Johan wel zo zijn mening: 'Als er één man in Nederland is waar ik me niet meer druk over maak is dat Gordon. Je hebt nichten en je hebt valse nichten. Hij hoort bij die laatste categorie. 'Gordon is ontoerekeningsvatbaar'Derksen noemt Gordon zelfs ontoerekingsvatbaar en snapt eigenlijk niet dat niemand de entertainer tegen zichzelf in bescherming neemt. Maar wat vindt nou hij van die veelbesproken aangifte tegen Gavin? 'Dat is hysterisch. Als je zoiets doet dan ben je niet goed bij je hoofd weet je wel. Daar is niemand bij gebaat en het kost alleen maar geld.' Bekijk de video van Shownieuws hieronder Bekijk ook Thijs Römer-slachtoffer Nena: 'Wat is het een lul' (Shownieuws) Bekijk deze video » Raakt Johan Derksen zijn privé-chauffeur Alexandra kwijt? (Shownieuws) Bekijk deze video » Hélène Hendriks toont ouder tongend koppel: 'Kussen jullie nog een beetje?' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Aso-ruzie ontspoort in McDonalds: 'Sla me dan, sla me dan!' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's