Thijs Römer-slachtoffer Nena: 'Wat is het een lul' (Shownieuws)

Thijs Römer-slachtoffer Nena: 'Wat is het een lul' (Shownieuws)

Woensdag 26 juli 2023 om 09:17

Ook bij Shownieuws werd uiteraard uitgebreid nagesproken over de rechtszaak rondom de gevallen acteur Thijs Römer. Die heeft jarenlang seksueel getinte berichten uitgewisseld met minderjarige meisjes en dat komt hem vermoedelijk op een flinke werkstraf te staan.

'Wat een lul'
Daarnaast is zijn carrière natuurlijk voorgoed aan gort. Zelf had Römer geen zin om de pers te woord te staan maar de entertainmentrubriek sprak wel met een van de slachtoffers, Nena. Hoe vond zij dat Thijs overkwam? 'Ik denk.. wat is het een lul. Verder denk ik van, blijf bij mezelf. Sta in je eigen kracht. Laat hem lekker gaan.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Thijs Römer-slachtoffer <em>Nena</em>: 'Wat is het een lul' (<em>Shownieuws</em>) Ook bij Shownieuws werd uiteraard uitgebreid nagesproken over de rechtszaak rondom de gevallen acteur Thijs Römer. Die heeft jarenlang seksueel getinte berichten uitgewisseld met minderjarige meisjes en dat komt hem vermoedelijk op een flinke werkstraf te staan. 'Wat een lul'Daarnaast is zijn carrière natuurlijk voorgoed aan gort. Zelf had Römer geen zin om de pers te woord te staan maar de entertainmentrubriek sprak wel met een van de slachtoffers, Nena. Hoe vond zij dat Thijs overkwam? 'Ik denk.. wat is het een lul. Verder denk ik van, blijf bij mezelf. Sta in je eigen kracht. Laat hem lekker gaan.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Thijs Römer in rechtbank: "Masturbatie tips en had hier geen erotisch gevoel bij" Bekijk deze video » Nena praat tegen Thijs Römer in rechtszaal: "Als ik geen foto stuurde, blokkeerde jij me" Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's