Herman van der Zandt neemt afscheid na 23 jaar bij de NOS: bekijk zijn leukste momenten

Herman van der Zandt neemt afscheid na 23 jaar bij de NOS: bekijk zijn leukste momenten

Donderdag 27 juli 2023 om 12:22

Herman van der Zandt neemt afscheid van de NOS en zal vanaf 1 januari 2024 bij de publieke omroep KRO-NCRV gaan werken. Hij blijft nog in dienst bij de NOS tot 1 oktober. Gedurende meer dan 20 jaar heeft Van der Zandt met toewijding programma's gepresenteerd voor NOS Nieuws, NOS Sport en NOS Evenementen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Herman van der Zandt</em> neemt afscheid na <em>23 jaar</em> bij de <em>NOS</em>: bekijk zijn leukste momenten Herman van der Zandt neemt afscheid van de NOS en zal vanaf 1 januari 2024 bij de publieke omroep KRO-NCRV gaan werken. Hij blijft nog in dienst bij de NOS tot 1 oktober. Gedurende meer dan 20 jaar heeft Van der Zandt met toewijding programma's gepresenteerd voor NOS Nieuws, NOS Sport en NOS Evenementen. Tekst gaat verder onder de video. Herman van der ZandtHerman verwierf grote bekendheid als presentator van het NOS Journaal en verschillende sportprogramma's, waaronder het Tour de France-programma De Avondetappe. Over zijn overstap zegt de presentator: "Het is niet eenvoudig om na 23 jaar de NOS te verlaten. Het is echter tijd voor een nieuwe uitdaging en ik kijk ernaar uit om andere programma's te maken." Bekijk de video met de leukste momenten van Herman van der Zandt hierboven. Bekijk ook Mystery guest MAX vakantieman bezoekt Lissabon Bekijk deze video » MAX Vakantieman: wanneer mag je je vakantie annuleren? Bekijk deze video »
TV :
Herman van der Zandt neemt afscheid na 23 jaar bij de NOS: bekijk zijn leukste momenten

Herman van der Zandt
Herman verwierf grote bekendheid als presentator van het NOS Journaal en verschillende sportprogramma's, waaronder het Tour de France-programma De Avondetappe. Over zijn overstap zegt de presentator: "Het is niet eenvoudig om na 23 jaar de NOS te verlaten. Het is echter tijd voor een nieuwe uitdaging en ik kijk ernaar uit om andere programma's te maken."

Bekijk de video met de leukste momenten van Herman van der Zandt hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's