Nieuwe beelden programma Blablabla met Schaap met Elise Schaap (video)

Nieuwe beelden programma Blablabla met Schaap met Elise Schaap (video)

Nieuwe beelden programma <em>Blablabla met Schaap</em> met Elise Schaap (video) Elise Schaap kennen we van de tv-kantine en van haar rollen als Danielle in Undercover en Ruxandra in de Familie Kruys. Daarin staat bij de brunette overal een ding centraal: haar grote talent voor accenten. Deze krachten bundelt ze nu voor een nieuw televisieprogramma waarin ze zich helemaal onderdompelt in, jawel, accenten en dialecten door het hele land. RTL Boulevard deelt nieuwe beelden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Blablabla met Schaap is elke donderdag en vrijdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Blablabla met Schaap terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nieuwe beelden programma Blablabla met Schaap met Elise Schaap (video)

Elise Schaap kennen we van de tv-kantine en van haar rollen als Danielle in Undercover en Ruxandra in de Familie Kruys. Daarin staat bij de brunette overal een ding centraal: haar grote talent voor accenten. Deze krachten bundelt ze nu voor een nieuw televisieprogramma waarin ze zich helemaal onderdompelt in, jawel, accenten en dialecten door het hele land. RTL Boulevard deelt nieuwe beelden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Blablabla met Schaap is elke donderdag en vrijdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Blablabla met Schaap terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV