Blablabla Met Schaap gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blablabla Met Schaap gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blablabla Met Schaap gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van Blablabla met Schaap gaat Elise Schaap op bezoek bij de Volendamse superster Simon Keizer. Uiteraard is dat maar voor één doel: Elise moet het Volendamse dialect onder controle krijgen. Alle fragmenten uit deze uitzending Blablabla met Schaap: Elise begrijpt Simon Keizer met z'n Volendamse dialect niet Bekijk deze video » Mission impossibleSimon Keizer nodigt Elise uit om naar Volendam te komen om haar voor de zware taak te stellen het Volendams eigen te maken. Een uitdaging die op papier een mission impossible lijkt. Lukt het Elise toch om met hulp van Jan Keizer, Annie Schilder en Geraldine Kemper de echte Volendammer te overtuigen dat ze uit het vissersdorpje komt? Over Blablabla met SchaapIn Blablabla met Schaap wordt Elise Schaap door verschillende BN'ers uitgedaagd om zich een bepaald accent eigen te maken. Van Leonie ter Braak leert ze bijvoorbeeld Twents, van Simon Keizer Volendams. Uiteindelijk is het de vraag of lokale bewoners tijdens een undercoveractie daadwerkelijk geloven dat Elise een 'local' is en dat accent goed beheerst of niet… Bekijk ook Elise Schaap onthult nieuw programma: Blablabla Met Schaap, 'gaat het mij lukken..?' Bekijk deze video » Blablabla met Schaap start 27 juli bij RTL 4: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Blablabla Met Schaap gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 28 juli 2023 om 22:26

In de tweede aflevering van Blablabla met Schaap gaat Elise Schaap op bezoek bij de Volendamse superster Simon Keizer. Uiteraard is dat maar voor één doel: Elise moet het Volendamse dialect onder controle krijgen.

Mission impossible
Simon Keizer nodigt Elise uit om naar Volendam te komen om haar voor de zware taak te stellen het Volendams eigen te maken. Een uitdaging die op papier een mission impossible lijkt. Lukt het Elise toch om met hulp van Jan Keizer, Annie Schilder en Geraldine Kemper de echte Volendammer te overtuigen dat ze uit het vissersdorpje komt?

Over Blablabla met Schaap
In Blablabla met Schaap wordt Elise Schaap door verschillende BN'ers uitgedaagd om zich een bepaald accent eigen te maken. Van Leonie ter Braak leert ze bijvoorbeeld Twents, van Simon Keizer Volendams. Uiteindelijk is het de vraag of lokale bewoners tijdens een undercoveractie daadwerkelijk geloven dat Elise een 'local' is en dat accent goed beheerst of niet…

Bekijk hier alle video's en artikelen van Blablabla met Schaap

Actuele video's

Meer actuele video's