Blablabla met Schaap: Elise begrijpt Simon Keizer met z'n Volendamse dialect niet

Blablabla met Schaap: Elise begrijpt Simon Keizer met z'n Volendamse dialect niet

<em>Blablabla met Schaap</em>: Elise begrijpt Simon Keizer met z'n Volendamse dialect niet Bekijk in de video hierboven: Elise Schaap vertelt meer over haar nieuwe programma Blablabla met Schaap In Blablabla met Schaap leert Elise allerlei Nederlandse accenten en deze keer is het Volendamse dialect aan de beurt. De actrice krijgt hulp van niemand minder dan Simon Keizer en het begint gelijk al goed. Het belooft een ware uitdaging te worden om dit accent te leren, want Elise begrijpt niet wat de Volendammer zegt. Hij heeft het over een ei, maar Elise denkt meer aan haai of haring… Bekijk de video van Blablabla met Schaap met Simon Keizer hieronder. Blablabla met Schaap is elke donderdag en vrijdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Blablabla met Schaap terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Elise Schaap onthult nieuw programma: Blablabla Met Schaap, 'gaat het mij lukken..?' Bekijk deze video » Blablabla met Schaap start 27 juli bij RTL 4: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Nieuwe beelden programma Blablabla met Schaap met Elise Schaap (video) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 28 juli 2023 om 14:33

Bekijk in de video hierboven: Elise Schaap vertelt meer over haar nieuwe programma Blablabla met Schaap

In Blablabla met Schaap leert Elise allerlei Nederlandse accenten en deze keer is het Volendamse dialect aan de beurt. De actrice krijgt hulp van niemand minder dan Simon Keizer en het begint gelijk al goed. Het belooft een ware uitdaging te worden om dit accent te leren, want Elise begrijpt niet wat de Volendammer zegt. Hij heeft het over een ei, maar Elise denkt meer aan haai of haring…

Bekijk de video van Blablabla met Schaap met Simon Keizer hieronder.

Blablabla met Schaap is elke donderdag en vrijdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Blablabla met Schaap terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's