Blablabla met Schaap start 27 juli bij RTL 4: bekijk hier de eerste beelden

Blablabla met Schaap start 27 juli bij RTL 4: bekijk hier de eerste beelden

<em>Blablabla met Schaap</em> start 27 juli bij RTL 4: bekijk hier de eerste beelden Bekijk in de video hierboven: Elise Schaap speelt hoofdrol in de film Stromboli Elise Schaap krijgt een flinke uitdaging voor haar kiezen in het nieuwe programma Blablabla met Schaap. Vanaf 27 juli kun je zien hoe de actrice probeert om zich een dialect of accent helemaal eigen te maken. In de eerste aflevering krijgt ze een lesje Limburgs van onder anderen Chantal Janzen. Vervolgens gaat Elise undercover om te ontdekken of ze daadwerkelijk door het leven kan gaan als een echte Limburgse… Bekijk de promo met eerste beelden van Blablabla met Schaap hieronder. Blablabla met Schaap is vanaf donderdag 27 juli wekelijks op donderdag en vrijdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Blablabla met Schaap terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Reünie voor Elise Schaap op première Stromboli (video) Bekijk deze video » Elise Schaap onthult nieuw programma: Blablabla Met Schaap, 'gaat het mij lukken..?' Bekijk deze video »
TV :
Blablabla met Schaap start 27 juli bij RTL 4: bekijk hier de eerste beelden
Vrijdag 21 juli 2023 om 10:22

Bekijk in de video hierboven: Elise Schaap speelt hoofdrol in de film Stromboli

Elise Schaap krijgt een flinke uitdaging voor haar kiezen in het nieuwe programma Blablabla met Schaap. Vanaf 27 juli kun je zien hoe de actrice probeert om zich een dialect of accent helemaal eigen te maken. In de eerste aflevering krijgt ze een lesje Limburgs van onder anderen Chantal Janzen. Vervolgens gaat Elise undercover om te ontdekken of ze daadwerkelijk door het leven kan gaan als een echte Limburgse…

Bekijk de promo met eerste beelden van Blablabla met Schaap hieronder.

Blablabla met Schaap is vanaf donderdag 27 juli wekelijks op donderdag en vrijdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Blablabla met Schaap terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's