ZIEN: Marc-Marie Huijbregts geeft sneer aan ex-podcastpartner Aaf Brandt Corstius

ZIEN: Marc-Marie Huijbregts geeft sneer aan ex-podcastpartner Aaf Brandt Corstius

ZIEN: <em>Marc-Marie Huijbregts</em> geeft sneer aan ex-podcastpartner <em>Aaf Brandt Corstius</em> Podcastmaker Marc-Marie Huijbregts haalt uit naar zijn voormalige podcastpartner Aaf Brandt Corstius, in een nieuwe aflevering van de podcast die hij maakt met Isa Hoes: Marc-Marie & Isa Vinden Iets. Abrupt eindeVoordat Marc-Marie een podcast-duo werd met Isa Hoes, maakte hij wekelijks een podcast met Aaf. Maar afgelopen april kwam daar abrupt een einde aan. De reden? Ze hadden zin in 'nieuwe dingen'. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Vandaag Inside: 'Piepkuiken Marc-Marie Huijbregts kan eigenlijk niks' Bekijk deze video » Zien: confronteert Jort Kelder Gijs Groenteman live op tv met een affaire? Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 30 juli 2023 om 11:34

Podcastmaker Marc-Marie Huijbregts haalt uit naar zijn voormalige podcastpartner Aaf Brandt Corstius, in een nieuwe aflevering van de podcast die hij maakt met Isa Hoes: Marc-Marie & Isa Vinden Iets.

Abrupt einde
Voordat Marc-Marie een podcast-duo werd met Isa Hoes, maakte hij wekelijks een podcast met Aaf. Maar afgelopen april kwam daar abrupt een einde aan. De reden? Ze hadden zin in 'nieuwe dingen'.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's