Shownieuws-tafel lacht om echtscheiding acteur Kevin Costner: "Heel lelijk"

Shownieuws-tafel lacht om echtscheiding acteur Kevin Costner: "Heel lelijk"

<em>Shownieuws</em>-tafel lacht om echtscheiding acteur Kevin Costner: &quot;Heel lelijk&quot; Shownieuws bespreekt een van de meest bittere echtscheidingen van het jaar. Die van Hollywood-ster Kevin Costner en zijn vrouw Christine. Na een huwelijk van 18 jaar barst in april de bom en dan begint het gevecht om een torenhoge alimentatie en de miljoenenvilla in Santa Barbara. Tiny houseBart Ettekoven lacht om deze 'lelijke scheiding'. Christine is namelijk uit haar villa gezet en woont nu in een tiny house op het landgoed van Kevin. Bekijk de Shownieuws-video over de echtscheiding van de Amerikaanse acteur en zijn vrouw hierboven. Bekijk ook Gillen van het lachen om de billen van Bert (De prins met het witte haar) Bekijk deze video » Maxime Meiland en Leroy 1 jaar getrouwd: "Maxime viel bijna flauw" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 30 juli 2023 om 10:55

Shownieuws bespreekt een van de meest bittere echtscheidingen van het jaar. Die van Hollywood-ster Kevin Costner en zijn vrouw Christine. Na een huwelijk van 18 jaar barst in april de bom en dan begint het gevecht om een torenhoge alimentatie en de miljoenenvilla in Santa Barbara.

Tiny house
Bart Ettekoven lacht om deze 'lelijke scheiding'. Christine is namelijk uit haar villa gezet en woont nu in een tiny house op het landgoed van Kevin.

Bekijk de Shownieuws-video over de echtscheiding van de Amerikaanse acteur en zijn vrouw hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's