Gillen van het lachen om de billen van Bert (De prins met het witte haar)

Gillen van het lachen om de billen van Bert (De prins met het witte haar)

Gillen van het lachen om de billen van Bert (<em>De prins met het witte haar</em>) De prins met het witte haar: de bruidsmeisjes hebben er geen zin in Zondag zagen we in De prins met het witte haar het prachtige huwelijk van Bert en Hannah aan het strand in Egmond aan Zee. De twee hebben het duidelijk erg naar hun zin. De billen van Bert zijn volgens Hannah erg mooi. De kont van Bert delen met heel Nederland wil ze liever niet. Bekijk de beelden in de Instagramvideo hieronder en zie hierboven een fragment met presentator Dennis van der Geest over het SBS6-programma De prins met het witte haar. De prins met het witte haar is iedere zondag om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Vanavond in De prins met het witte haar gaan Co en Hanny uit Lang Leve de Liefde trouwen Bekijk deze video » Gaan Harry en Meghan nou wel of niet uit elkaar? (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 24 juli 2023 om 11:02

De prins met het witte haar: de bruidsmeisjes hebben er geen zin in

Zondag zagen we in De prins met het witte haar het prachtige huwelijk van Bert en Hannah aan het strand in Egmond aan Zee. De twee hebben het duidelijk erg naar hun zin. De billen van Bert zijn volgens Hannah erg mooi. De kont van Bert delen met heel Nederland wil ze liever niet.

Bekijk de beelden in de Instagramvideo hieronder en zie hierboven een fragment met presentator Dennis van der Geest over het SBS6-programma De prins met het witte haar.

De prins met het witte haar is iedere zondag om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's