Zien: Cardi B smijt microfoon naar concertbezoeker die drank naar podium gooit

Zien: Cardi B smijt microfoon naar concertbezoeker die drank naar podium gooit

Zondag 30 juli 2023 om 17:10

Een concertbezoeker die afgelopen zaterdag drank naar Cardi B gooide, kreeg een onverwachte reactie van de rapper. Op videobeelden van het optreden is te zien hoe Cardi B geen moment twijfelt en haar microfoon hard naar de persoon smijt als tegenaanval.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Cardi B</em> smijt microfoon naar <em>concertbezoeker</em> die drank naar podium gooit Een concertbezoeker die afgelopen zaterdag drank naar Cardi B gooide, kreeg een onverwachte reactie van de rapper. Op videobeelden van het optreden is te zien hoe Cardi B geen moment twijfelt en haar microfoon hard naar de persoon smijt als tegenaanval. Tekst gaat verder onder de video. MicrofoonTijdens een openluchtshow in Las Vegas, terwijl Cardi B haar hit 'Bodak Yellow' aan het performen is, gooit iemand dicht bij het podium het laatste restje drank uit haar beker richting Cardi. De rapper ziet wie het doet en smijt haar microfoon hard naar de persoon. Op verschillende online video's lijkt het erop dat de vrouw daadwerkelijk geraakt wordt door de microfoon en niet veel later wegloopt. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ed Sheeran is een Rapgod? Eminem en Sheeran spelen Lose Yourself! (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: rapper Keizer zwaar mishandeld en in auto gesleept in Almere Bekijk deze video »
Viral :

Microfoon
Tijdens een openluchtshow in Las Vegas, terwijl Cardi B haar hit 'Bodak Yellow' aan het performen is, gooit iemand dicht bij het podium het laatste restje drank uit haar beker richting Cardi. De rapper ziet wie het doet en smijt haar microfoon hard naar de persoon. Op verschillende online video's lijkt het erop dat de vrouw daadwerkelijk geraakt wordt door de microfoon en niet veel later wegloopt.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's