Heftige beelden: rapper Keizer zwaar mishandeld en in auto gesleept in Almere

Heftige beelden: rapper Keizer zwaar mishandeld en in auto gesleept in Almere

Heftige beelden: <em>rapper Keizer</em> zwaar <em>mishandeld</em> en in auto gesleept in <em>Almere</em> Update: rapper Keizer laat voor het eerst van zich horen na zware mishandeling Almere (video) Vrijdagnacht werd rapper Keizer na een Surinaams feest in Almere zwaar mishandeld door een grote groep mannen. Hij werd herhaaldelijk getrapt en geslagen, zelfs toen hij bewusteloos op de grond lag. Verschillende beelden van de ernstige mishandeling zijn op sociale media verschenen. Tekst gaat verder onder de video. #keizer gevecht in almere pic.twitter.com/ThnDA1hEWQ— a? (@rockenfellerr) July 29, 2023 In de auto gesleeptRapper Keizer, ook bekend als Rozelsky Steve Lie-A-Jen, werd op een parkeerplaats in Almere aangevallen door een grote groep mannen. Hij kreeg meerdere klappen en trappen te verduren, zelfs toen hij bewusteloos op de grond leek te liggen. De aanvallers stopten niet en sleepten uiteindelijk de 36-jarige rapper in een auto. Bekijk de beelden van de mishandeling hierboven. In de bovenste video zie je meer over de bijzondere bevalling van de vrouw van Keizer. Bekijk ook Dakloze Bizzey krijgt een duw in In Your Face: "Je kunt toch werk zoeken" Bekijk deze video » Zien: rapper Keizer laat voor het eerst van zich horen na zware mishandeling Almere Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: rapper Keizer zwaar mishandeld en in auto gesleept in Almere
Zondag 30 juli 2023 om 14:04

Update: rapper Keizer laat voor het eerst van zich horen na zware mishandeling Almere (video)

Vrijdagnacht werd rapper Keizer na een Surinaams feest in Almere zwaar mishandeld door een grote groep mannen. Hij werd herhaaldelijk getrapt en geslagen, zelfs toen hij bewusteloos op de grond lag. Verschillende beelden van de ernstige mishandeling zijn op sociale media verschenen.

Tekst gaat verder onder de video.

In de auto gesleept
Rapper Keizer, ook bekend als Rozelsky Steve Lie-A-Jen, werd op een parkeerplaats in Almere aangevallen door een grote groep mannen. Hij kreeg meerdere klappen en trappen te verduren, zelfs toen hij bewusteloos op de grond leek te liggen. De aanvallers stopten niet en sleepten uiteindelijk de 36-jarige rapper in een auto.

Bekijk de beelden van de mishandeling hierboven. In de bovenste video zie je meer over de bijzondere bevalling van de vrouw van Keizer.

Actuele video's

Meer actuele video's