Wat weet Maarten van Rossem over gerucht dat Herman van der Zandt De Slimste Mens gaat presenteren?

Wat weet Maarten van Rossem over gerucht dat Herman van der Zandt De Slimste Mens gaat presenteren?

Sunday 30 July 2023 om 20:06

Zie boven een fragment van Vandaag Inside met René van der Gijp die zich in onbedekte termen uitspreekt over Maarten van Rossem

Met de komst van Herman van der Zandt naar KRO-NCRV gaat het gerucht dat hij De Slimste Mens zal gaan presenteren. Maarten van Rossem weet hier niets van en heeft zelf de ambitie met het programma door te gaan tot zijn honderdste. Van Rossem: "Voor veel mensen zijn wij al 'the walking dead'", vertelt hij in RTL Boulevard. Maar met een zuurstofflesje kan hij zittend in de stoel nog jaren mee!

Wat weet <em>Maarten van Rossem</em> over gerucht dat Herman van der Zandt <em>De Slimste Mens</em> gaat presenteren? Zie boven een fragment van Vandaag Inside met René van der Gijp die zich in onbedekte termen uitspreekt over Maarten van Rossem Met de komst van Herman van der Zandt naar KRO-NCRV gaat het gerucht dat hij De Slimste Mens zal gaan presenteren. Maarten van Rossem weet hier niets van en heeft zelf de ambitie met het programma door te gaan tot zijn honderdste. Van Rossem: "Voor veel mensen zijn wij al 'the walking dead'", vertelt hij in RTL Boulevard. Maar met een zuurstofflesje kan hij zittend in de stoel nog jaren mee! Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 31 juli elke werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De slimste mens: Maarten en Philip kondigen nieuw seizoen aan, vanaf 31 juli! Bekijk deze video » Video: Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen De Slimste Mens Bekijk deze video » Jeroom Snelders over deelname aan Slimste Mens Nederland: 'Mond vol tanden' Bekijk deze video »
TV :
Wat weet Maarten van Rossem over gerucht dat Herman van der Zandt De Slimste Mens gaat presenteren?

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 31 juli elke werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's