Bekijk het huwelijksaanzoek van Sascha Visser in Sardinië

Bekijk het huwelijksaanzoek van Sascha Visser in Sardinië

Bekijk het huwelijksaanzoek van <em>Sascha Visser</em> in Sardinië Sascha Visser, bekend van o.a. Kees & Co gaat trouwen met zijn vriendin Giorgia Valentina. Dit laat Giorgia weten op Instagram. Zie hoe Sascha in Sardinië op zijn knieën gaat in de video hierboven. "Wat is liefde!"De 34-jarige acteur heeft Giorgia onlangs ten huwelijk gevraagd. Giorgia schrijft bij de prachtige beelden op Instagram: "Wat is liefde! Ik heb ja gezegd tegen de liefde van mijn leven!" Bekijk de Instagrampost hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Giorgia Valentina (@giorgiavalentina) Bekijk de Shownieuws-beelden over het trouwnieuws hierboven. Bekijk ook Gillen van het lachen om de billen van Bert (De prins met het witte haar) Bekijk deze video » Maxime Meiland en Leroy 1 jaar getrouwd: "Maxime viel bijna flauw" Bekijk deze video »
Show :
Maandag 31 juli 2023 om 09:17

Sascha Visser, bekend van o.a. Kees & Co gaat trouwen met zijn vriendin Giorgia Valentina. Dit laat Giorgia weten op Instagram. Zie hoe Sascha in Sardinië op zijn knieën gaat in de video hierboven.

"Wat is liefde!"
De 34-jarige acteur heeft Giorgia onlangs ten huwelijk gevraagd. Giorgia schrijft bij de prachtige beelden op Instagram: "Wat is liefde! Ik heb ja gezegd tegen de liefde van mijn leven!" Bekijk de Instagrampost hieronder:

Bekijk de Shownieuws-beelden over het trouwnieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's