ZIEN: Mariska Bauer overladen met complimenten door deze foto

ZIEN: Mariska Bauer overladen met complimenten door deze foto

ZIEN: <em>Mariska Bauer</em> overladen met complimenten door deze foto Zowel Frans als Mariska Bauer plaatsten afgelopen weekend een foto waarop te zien is hoe die laatste kipreepjes voor haar man klaar aan het maken is in de keuken. Op zich niets bijzonders maar Maris wordt werkelijk overladen met complimenten doordat ze er zo goed uitziet en daar is Gids.tv het helemaal mee eens. 'Ziet er heel mooi uit'Inge89 laat bijvoorbeeld weten: 'Wat ziet Mariaka er goed uit'. Zoon Christiaan plaatst hartjes bij de foto en Bertinavl zegt: 'Je ziet er goed uit mariska. Ela110160 strooit ook met complimenten: ´Wat heb jij een lieve vrouw Frans. Zij ziet er heel mooi uit' en Kapsalonbijmoon verwoordt wat veel mensen vinden: 'Leukste stel van Nederland!' Beelden van de stralende Frans en Mariska zie je hieronder. Bovenaan deze pagina hoor je alles over de bijzondere zomervakantie van de Bauers van dit jaar. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer) Bekijk ook De Oranjezomer over B&B Vol Liefde: 'Woont er niemand bij Petri in dat dorp?' Bekijk deze video » Buienradar: wordt het OOIT nog droog deze zomer? Bekijk deze video » Arme Petri: 'Zijn er überhaupt mannen die mij leuk vinden?' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 31 juli 2023 om 11:59

Zowel Frans als Mariska Bauer plaatsten afgelopen weekend een foto waarop te zien is hoe die laatste kipreepjes voor haar man klaar aan het maken is in de keuken. Op zich niets bijzonders maar Maris wordt werkelijk overladen met complimenten doordat ze er zo goed uitziet en daar is Gids.tv het helemaal mee eens.

'Ziet er heel mooi uit'
Inge89 laat bijvoorbeeld weten: 'Wat ziet Mariaka er goed uit'. Zoon Christiaan plaatst hartjes bij de foto en Bertinavl zegt: 'Je ziet er goed uit mariska. Ela110160 strooit ook met complimenten: ´Wat heb jij een lieve vrouw Frans. Zij ziet er heel mooi uit' en Kapsalonbijmoon verwoordt wat veel mensen vinden: 'Leukste stel van Nederland!'

Beelden van de stralende Frans en Mariska zie je hieronder. Bovenaan deze pagina hoor je alles over de bijzondere zomervakantie van de Bauers van dit jaar.

Actuele video's

Meer actuele video's