Rick Engelkes weer single: "Geleefd, geknokt, gerouwd" (video)

Rick Engelkes weer single: "Geleefd, geknokt, gerouwd" (video)

<em>Rick Engelkes</em> weer single: &quot;Geleefd, geknokt, gerouwd&quot; (video) De relatie van acteur Rick Engelkes en Marie Claire Noorlander is gestrand. Dat maakt Marie Claire vandaag bekend op Instagram. Bekijk de post in de Shownieuws-video hierboven. GeknoktIn het bericht schrijft Marie Claire over hun "reis" die in 2017 is begonnen. "Geliefd, geleefd, genoten, gedroomd, geknokt, gelachen, gezorgd, gerouwd en gehouden van. Het was mooi, intens en onvergetelijk", aldus de ex van Rick. Voor Rick is het de tweede tegenslag in korte tijd. Vorige week werd bekend dat zijn bedrijf miljoenen euro's moet terugbetalen voor ontvangen coronasteun. Bekijk de Shownieuws-video over de breuk tussen Rick Engelkes en Marie Claire Noorlander hierboven. Bekijk ook Albert Verlinde over coronasteun Rick Engelkes: "Vreemd dat hij niks had" Bekijk deze video » Financiële strop voor Rick Engelkes: hoe gaat hij 3,7 miljoen euro terugbetalen? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 1 augustus 2023 om 09:04

De relatie van acteur Rick Engelkes en Marie Claire Noorlander is gestrand. Dat maakt Marie Claire vandaag bekend op Instagram. Bekijk de post in de Shownieuws-video hierboven.

Geknokt
In het bericht schrijft Marie Claire over hun "reis" die in 2017 is begonnen. "Geliefd, geleefd, genoten, gedroomd, geknokt, gelachen, gezorgd, gerouwd en gehouden van. Het was mooi, intens en onvergetelijk", aldus de ex van Rick. Voor Rick is het de tweede tegenslag in korte tijd. Vorige week werd bekend dat zijn bedrijf miljoenen euro's moet terugbetalen voor ontvangen coronasteun.

Bekijk de Shownieuws-video over de breuk tussen Rick Engelkes en Marie Claire Noorlander hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's