Succes De Simste Mens dendert door: 'Philip en Maarten hebben toekomst'

Succes De Simste Mens dendert door: 'Philip en Maarten hebben toekomst'

Wednesday 2 August 2023 om 12:39

Er gaan nogal wat geruchten over het einde van Maarten van Rossem en Philip Freriks bij De Slimste Mens, ze zouden vervangen worden door Herman van der Zandt, maar de heren op leeftijd laten via de kijkcijfers zien dat daar echt nog geen sprake van kan zijn: ze zijn het nieuwe seizoen van de populaire kennisquiz namelijk gestart met 2.303.000 en 2.295.000 kijkers.

'Philip en Maarten hebben nog veel toekomst'
Daarmee versloegen ze alle concurrentie met vlag en wimpel. Een goede reden voor Shownieuws om even met Jan Slagter te videobellen over dat aanhoudende succes: 'Het is natuurlijk in eerste plaats het format maar ook Philp Freriks en Maarten van Rossem doen dat gewoon hartstikke goed. Die hebben ook niets meer te verliezen. Die hebben hun carrière al lang achter de rug maar hebben ook nog heel veel toekomst', aldus de directeur van Omroep MAX.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Succes <em>De Simste Mens</em> dendert door: 'Philip en Maarten hebben toekomst' Er gaan nogal wat geruchten over het einde van Maarten van Rossem en Philip Freriks bij De Slimste Mens, ze zouden vervangen worden door Herman van der Zandt, maar de heren op leeftijd laten via de kijkcijfers zien dat daar echt nog geen sprake van kan zijn: ze zijn het nieuwe seizoen van de populaire kennisquiz namelijk gestart met 2.303.000 en 2.295.000 kijkers. 'Philip en Maarten hebben nog veel toekomst'Daarmee versloegen ze alle concurrentie met vlag en wimpel. Een goede reden voor Shownieuws om even met Jan Slagter te videobellen over dat aanhoudende succes: 'Het is natuurlijk in eerste plaats het format maar ook Philp Freriks en Maarten van Rossem doen dat gewoon hartstikke goed. Die hebben ook niets meer te verliezen. Die hebben hun carrière al lang achter de rug maar hebben ook nog heel veel toekomst', aldus de directeur van Omroep MAX. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Buienradar: wordt het OOIT nog droog deze zomer? Bekijk deze video » Arme Petri: 'Zijn er überhaupt mannen die mij leuk vinden?' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » Hatseflats: Peter Gillis knalt van glijbaan af (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's