Hatseflats: Peter Gillis knalt van glijbaan af (video)

Hatseflats: Peter Gillis knalt van glijbaan af (video)

Wednesday 2 August 2023 om 12:20

Peter Gillis, zijn nieuwe vlam Wendy en enkele familieleden hebben zich de afgelopen weken uitstekend vermaakt in Spanje. Dat meldt de ondernemer, die nogal onder vuur ligt vanwege problemen met zijn vakantieparken en de aankomende rechtszaak tegen zijn ex-vriendin Nicol, op Instagram: 'Heerlijk genieten', schrijft hij daar ook bij.

Glijbaan
Wendy, ook nogal actief op dat sociale platform, heeft wat vakantievideo's geplaatst. Ze smelt van Peter in zwembroek, die met de kinderen in het zwembad ligt ('Mijn waterratjes') en deelt daarnaast ook beelden van hoe hij van de glijbaan afknalt. Hatseflats.

Bekijk de vakantievideo van Peter & Wendy hieronder

Hatseflats: <em>Peter Gillis</em> knalt van glijbaan af (video) Peter Gillis, zijn nieuwe vlam Wendy en enkele familieleden hebben zich de afgelopen weken uitstekend vermaakt in Spanje. Dat meldt de ondernemer, die nogal onder vuur ligt vanwege problemen met zijn vakantieparken en de aankomende rechtszaak tegen zijn ex-vriendin Nicol, op Instagram: 'Heerlijk genieten', schrijft hij daar ook bij. GlijbaanWendy, ook nogal actief op dat sociale platform, heeft wat vakantievideo's geplaatst. Ze smelt van Peter in zwembroek, die met de kinderen in het zwembad ligt ('Mijn waterratjes') en deelt daarnaast ook beelden van hoe hij van de glijbaan afknalt. Hatseflats. Bekijk de vakantievideo van Peter & Wendy hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen) Bekijk ook Shownieuws: 'Romy Monteiro gedroeg zich meer als influencer dan als ambassadeur' Bekijk deze video » Buienradar: wordt het OOIT nog droog deze zomer? Bekijk deze video » Arme Petri: 'Zijn er überhaupt mannen die mij leuk vinden?' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video »
Show :
Hatseflats: Peter Gillis knalt van glijbaan af (video)

Actuele video's

Meer actuele video's