Komt Caroline van der Plas straks in Animal Crackers? (video)

Komt Caroline van der Plas straks in Animal Crackers? (video)

Vrijdag 4 augustus 2023 om 11:37

Het iconische programma Animal Crackers, waarin André van Duin dierenfilmpjes voorziet van hilarische teksten, komt binnenkort terug op tv. De tuut tuut tuut de groetjes van Ruud-momenten, waarin toenmalig premier Ruud Lubbers op bijzondere wijze in beeld werd gebracht, zullen velen zich nog wel herinneren en de grote vraag is dan ook: komen straks Dilan Yeşilgöz óf Frans Timmermans óf Caroline van der Plas ook op die manier voorbij? Ze maken immers alledrie kans de nieuwe premier van Nederland te worden, ondanks dat die laatste aangeeft dat ze daar niet echt op zit te wachten.

Hoe zouden die minuutjes van Caroline, Frans en Dilan er dan uit gaan zien? Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Komt Caroline van der Plas straks in <em>Animal Crackers</em>? (video) Het iconische programma Animal Crackers, waarin André van Duin dierenfilmpjes voorziet van hilarische teksten, komt binnenkort terug op tv. De tuut tuut tuut de groetjes van Ruud-momenten, waarin toenmalig premier Ruud Lubbers op bijzondere wijze in beeld werd gebracht, zullen velen zich nog wel herinneren en de grote vraag is dan ook: komen straks Dilan Yeşilgöz óf Frans Timmermans óf Caroline van der Plas ook op die manier voorbij? Ze maken immers alledrie kans de nieuwe premier van Nederland te worden, ondanks dat die laatste aangeeft dat ze daar niet echt op zit te wachten. Hoe zouden die minuutjes van Caroline, Frans en Dilan er dan uit gaan zien? Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Fidan Ekiz: 'Haat tegen Dilan Yesilgöz komt zowel van links als rechts' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Johan Derksen fileert Timmermans: 'Wordt ramp en er wordt geen huis meer gebouwd' (video) Bekijk deze video » ZIEN: de kledingkast van Caroline van der Plas (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's