Raymond Mens onthult: 'Ik ga naar Heel Holland Bakt!' (De Oranjezomer)

Raymond Mens onthult: 'Ik ga naar Heel Holland Bakt!' (De Oranjezomer)

Vrijdag 4 augustus 2023 om 08:54

Raymond Mens is sinds jaar en dag groot fan van André van Duin, zo vertelt hij in De Oranjezomer: 'Ik vind alles van hem leuk, het is echt onze nationale held.' De Amerikakenner, van wie donderdagavond bijzondere beelden opdoken, heeft zijn grote idool nog nooit ontmoet maar daar gaat binnenkort verandering in komen, dankzij Omroep MAX-directeur Jan Slagter: 'Die zei.. vind je het niet leuk om een keer naar een opnamedag van Heel Holland Bakt te komen? Dus ik ga in september André van Duin ontmoeten en daar heb ik heel veel zin in.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 3 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Raymond Mens onthult: 'Ik ga naar <em>Heel Holland Bakt</em>!' (De Oranjezomer) Raymond Mens is sinds jaar en dag groot fan van André van Duin, zo vertelt hij in De Oranjezomer: 'Ik vind alles van hem leuk, het is echt onze nationale held.' De Amerikakenner, van wie donderdagavond bijzondere beelden opdoken, heeft zijn grote idool nog nooit ontmoet maar daar gaat binnenkort verandering in komen, dankzij Omroep MAX-directeur Jan Slagter: 'Die zei.. vind je het niet leuk om een keer naar een opnamedag van Heel Holland Bakt te komen? Dus ik ga in september André van Duin ontmoeten en daar heb ik heel veel zin in.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 3 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's