Raymond Mens onthult: 'Ik ga naar Heel Holland Bakt!' (De Oranjezomer)

Raymond Mens onthult: 'Ik ga naar Heel Holland Bakt!' (De Oranjezomer)

Raymond Mens is sinds jaar en dag groot fan van André van Duin, zo vertelt hij in De Oranjezomer: 'Ik vind alles van hem leuk, het is echt onze nationale held.' De Amerikakenner, van wie donderdagavond bijzondere beelden opdoken, heeft zijn grote idool nog nooit ontmoet maar daar gaat binnenkort verandering in komen, dankzij Omroep MAX-directeur Jan Slagter: 'Die zei.. vind je het niet leuk om een keer naar een opnamedag van Heel Holland Bakt te komen? Dus ik ga in september André van Duin ontmoeten en daar heb ik heel veel zin in.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 3 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Raymond Mens onthult: 'Ik ga naar <em>Heel Holland Bakt</em>!' (De Oranjezomer) Raymond Mens is sinds jaar en dag groot fan van André van Duin, zo vertelt hij in De Oranjezomer: 'Ik vind alles van hem leuk, het is echt onze nationale held.' De Amerikakenner, van wie donderdagavond bijzondere beelden opdoken, heeft zijn grote idool nog nooit ontmoet maar daar gaat binnenkort verandering in komen, dankzij Omroep MAX-directeur Jan Slagter: 'Die zei.. vind je het niet leuk om een keer naar een opnamedag van Heel Holland Bakt te komen? Dus ik ga in september André van Duin ontmoeten en daar heb ik heel veel zin in.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 3 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Jack van Gelder in De Oranjezomer over politieke ambities: 'Door twee partijen benaderd' Bekijk deze video » ZIEN: Raymond Mens als broekie bij een lokale omroep (De Oranjezomer) Bekijk deze video » De Oranjezomer: 'Hierdoor ging transfer Mohamed Ihattaren naar Turkije mis' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV