ZIEN: Raymond Mens als broekie bij een lokale omroep (De Oranjezomer)

ZIEN: Raymond Mens als broekie bij een lokale omroep (De Oranjezomer)

Vrijdag 4 augustus 2023 om 07:55

Amerikakenner Raymond Mens maakt de afgelopen maanden furore in de Nederlandse tallshows maar de sympathieke hondenliefhebber timmert al veel langer aan de weg in het Nederlandse medialandschap. In De Oranjezomer waren donderdagavond beelden van vele jaren geleden te zien, toen Mens bij de lokale omroep het programma Regio 22 Nieuwsmagazine presenteerde. Gaat dat zien!

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 3 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

ZIEN: Raymond Mens als <em>broekie</em> bij een lokale omroep (<em>De Oranjezomer</em>) Amerikakenner Raymond Mens maakt de afgelopen maanden furore in de Nederlandse tallshows maar de sympathieke hondenliefhebber timmert al veel langer aan de weg in het Nederlandse medialandschap. In De Oranjezomer waren donderdagavond beelden van vele jaren geleden te zien, toen Mens bij de lokale omroep het programma Regio 22 Nieuwsmagazine presenteerde. Gaat dat zien! Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 3 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Raymond Mens: 'Ik vind Theo Maassen niet grappig, wil ik niet hele avond naar kijken' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's