B&B Vol Liefde gemist? Yamie-Lee in tranen na teleurstellende date met Bram

B&B Vol Liefde gemist? Yamie-Lee in tranen na teleurstellende date met Bram

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

In Zweden hadden Yamie-Lee en Bram een date gepland, maar helaas verliep deze bijzonder teleurstellend. Na afloop van de date voelt Yamie-Lee zich erg verdrietig en neemt ze de tijd om de hele situatie te overdenken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em> gemist? <em>Yamie-Lee</em> in tranen na teleurstellende date met <em>Bram</em> B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. In Zweden hadden Yamie-Lee en Bram een date gepland, maar helaas verliep deze bijzonder teleurstellend. Na afloop van de date voelt Yamie-Lee zich erg verdrietig en neemt ze de tijd om de hele situatie te overdenken. Tekst gaat verder onder de video. Yamie-Lee verdrietigYamie-Lee hoopte tijdens de date in de Zweedse natuur iets los te maken bij Bram, maar helaas bleef Bram de Bram die ze al kende en dus kwam ze van een koude kermis thuis. "Ik merkte dat hij het een beetje afhield, hij was ook vrij kritisch in mijn gezicht en daar schrok ik een beetje van", aldus Yamie-Lee. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Leendert stuurt Thalia weg in B&B Vol Liefde: 'Te aanwezig' (video) Bekijk deze video » Paniek in B&B Vol Liefde: 'Lynx gezien op 100 meter van huis!' Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde gemist? Yamie-Lee in tranen na teleurstellende date met Bram

Yamie-Lee verdrietig
Yamie-Lee hoopte tijdens de date in de Zweedse natuur iets los te maken bij Bram, maar helaas bleef Bram de Bram die ze al kende en dus kwam ze van een koude kermis thuis. "Ik merkte dat hij het een beetje afhield, hij was ook vrij kritisch in mijn gezicht en daar schrok ik een beetje van", aldus Yamie-Lee.

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's