Paniek in B&B Vol Liefde: 'Lynx gezien op 100 meter van huis!'

Paniek in B&B Vol Liefde: 'Lynx gezien op 100 meter van huis!'

Vrijdag 4 augustus 2023 om 10:57

Waar het er meestal toch vrij rustig aan toegaat in B&B Vol Liefde is dat vrijdagavond heel anders: er is namelijk een hele grote lynx gezien door Bram. Hij zag het beest van zo'n 40 kilo op slechts honderd meter afstand van zijn bed & breakfast en dat zorgt toch wel voor wat onrust.

'Bang'
Wat moeten zijn gasten en dates doen als ze de katachtige tegenkomen? 'Dan kun je niet zo heel veel doen?', stelt Bram ze niet echt gerust. 'Je bent me nu wel een beetje bang aan het maken!', roept Yamie-Lee uit.

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Paniek in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Lynx gezien op 100 meter van huis!' Waar het er meestal toch vrij rustig aan toegaat in B&B Vol Liefde is dat vrijdagavond heel anders: er is namelijk een hele grote lynx gezien door Bram. Hij zag het beest van zo'n 40 kilo op slechts honderd meter afstand van zijn bed & breakfast en dat zorgt toch wel voor wat onrust. 'Bang'Wat moeten zijn gasten en dates doen als ze de katachtige tegenkomen? 'Dan kun je niet zo heel veel doen?', stelt Bram ze niet echt gerust. 'Je bent me nu wel een beetje bang aan het maken!', roept Yamie-Lee uit. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Voelt Marian uit B&B Vol Liefde een kriebeltje bij Olof alias Henny Huisman?(RTL Boulevard) Bekijk deze video » Leendert stuurt Thalia weg in B&B Vol Liefde: 'Te aanwezig' (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside bijna terug: 'Johan gaat los, heeft alles opgespaard' Bekijk deze video »
TV :
Paniek in B&B Vol Liefde: 'Lynx gezien op 100 meter van huis!'

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's