Aran Bade over Leendert van B&B Vol Liefde: 'Een lastige man' (video)

Aran Bade over Leendert van B&B Vol Liefde: 'Een lastige man' (video)

Friday 4 August 2023 om 20:14

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Aran Bade over Leendert van <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Een lastige man' (video) B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Deze week werden we getrakteerd op exclusieve updates over de opvallende persoonlijkheden die op zoek zijn naar liefde in B&B Vol Liefde, onder andere van Leendert. ThaliaGisteren werden we verrast toen Thalia plotseling moest vertrekken bij B&B-eigenaar Leendert. We waren er allemaal van overtuigd dat hij een oogje had op de charmante Colombiaanse schone. Niemand begrijpt er iets van. Daarom is het hoog tijd voor Aran om Leendert aan de tand te voelen en te vragen wat er precies gebeurd is in die B&B bedstee! Spannende ontwikkelingen dus! Bekijk de video van B&B Vol Liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Voelt Marian uit B&B Vol Liefde een kriebeltje bij Olof alias Henny Huisman?(RTL Boulevard) Bekijk deze video » Leendert stuurt Thalia weg in B&B Vol Liefde: 'Te aanwezig' (video) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde gemist? Yamie-Lee in tranen na teleurstellende date met Bram Bekijk deze video »
TV :
Aran Bade over Leendert van B&B Vol Liefde: 'Een lastige man' (video)

Deze week werden we getrakteerd op exclusieve updates over de opvallende persoonlijkheden die op zoek zijn naar liefde in B&B Vol Liefde, onder andere van Leendert.

Thalia
Gisteren werden we verrast toen Thalia plotseling moest vertrekken bij B&B-eigenaar Leendert. We waren er allemaal van overtuigd dat hij een oogje had op de charmante Colombiaanse schone. Niemand begrijpt er iets van. Daarom is het hoog tijd voor Aran om Leendert aan de tand te voelen en te vragen wat er precies gebeurd is in die B&B bedstee! Spannende ontwikkelingen dus!

Bekijk de video van B&B Vol Liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's