Feyenoord-fan grijpt zijn kans in De Oranjezomer: 'Hélène, dikke kus van mij!' (video)

Feyenoord-fan grijpt zijn kans in De Oranjezomer: 'Hélène, dikke kus van mij!' (video)

Zaterdag 5 augustus 2023 om 07:23

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

In De Oranjezomer kreeg Hélène Hendriks vrijdagavond een bijzonder bericht van een Feyenoordfan. Bekijk de beelden hieronder.

Feyenoord-fan grijpt zijn kans in <em>De Oranjezomer</em>: 'Hélène, dikke kus van mij!' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjezomer kreeg Hélène Hendriks vrijdagavond een bijzonder bericht van een Feyenoordfan. Bekijk de beelden hieronder. KusVoorafgaand aan de voetbalwedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en PSV ging Noa Vahle in gesprek met Feyenoordfans. Die waren - toen nog - zeer opgetogen over de wedstrijd en voorspelden volmondig een grandioze seizoensstart voor de Rotterdammers. En een van de fans greep zijn kans om Hélène Hendriks een boodschap over te brengen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Kus
Voorafgaand aan de voetbalwedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en PSV ging Noa Vahle in gesprek met Feyenoordfans. Die waren - toen nog - zeer opgetogen over de wedstrijd en voorspelden volmondig een grandioze seizoensstart voor de Rotterdammers. En een van de fans greep zijn kans om Hélène Hendriks een boodschap over te brengen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's