Bern eet een hete peper in Een Jaar Van Je Leven: "Dat was geen succes"

Bern eet een hete peper in Een Jaar Van Je Leven: "Dat was geen succes"

Bern eet een <em>hete peper</em> in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: &quot;Dat was geen succes&quot; In Een Jaar Van Je Leven zien we vanavond een zwetende Bern. De bewoner van de loods nuttigt een hete peper en dat was niet zo een goed idee: "Dat was geen succes", zegt hij zelf. Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Angstaanjagend krap: OG3NE-dames werken zich in het zweet voor Code van Coppens Bekijk deze video » Lindsey niet blij met zoen van Nigel en Iris: "Ik verdien ook respect" (Ik Ga op Reis) Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
TV :
Maandag 7 augustus 2023 om 16:33

In Een Jaar Van Je Leven zien we vanavond een zwetende Bern. De bewoner van de loods nuttigt een hete peper en dat was niet zo een goed idee: "Dat was geen succes", zegt hij zelf. Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's