Lindsey niet blij met zoen van Nigel en Iris: "Ik verdien ook respect" (Ik Ga op Reis)

Lindsey niet blij met zoen van Nigel en Iris: "Ik verdien ook respect" (Ik Ga op Reis)

<em>Lindsey</em> niet blij met zoen van <em>Nigel en Iris</em>: &quot;Ik verdien ook respect&quot; (<em>Ik Ga op Reis</em>) Nigel is in het programma Ik Ga op Reis en Neem Mee op zoek naar de liefde en date o.a. met deelneemsters Iris en Lindsey. Nigel heeft al het bed gedeeld met Lindsey en nu is Iris aan de beurt. Iris vertelt aan Lindsey dat ze ook met Nigel heeft gezoend en daar is Lindsey niet bepaald blij mee: "Hij moet zich wel er bewust van zijn dat dit geen spel is, en dat hij wel te maken heeft met echte mensen." "Ik ben niet de eerste de beste, ik verdien ook een bepaald respect", gaat ze verder. Bekijk het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hieronder in de Instagrampost. Ik Ga op Reis en Neem Mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Vormt de brief van Iris een bedreiging voor date Diana? (Ik Ga op Reis en Neem Mee) Bekijk deze video » Rowena heeft koortslip dus de lipjes proeven zit er niet in voor Haye (Ik Ga op Reis en Neem Mee) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nigel is in het programma Ik Ga op Reis en Neem Mee op zoek naar de liefde en date o.a. met deelneemsters Iris en Lindsey. Nigel heeft al het bed gedeeld met Lindsey en nu is Iris aan de beurt. Iris vertelt aan Lindsey dat ze ook met Nigel heeft gezoend en daar is Lindsey niet bepaald blij mee: "Hij moet zich wel er bewust van zijn dat dit geen spel is, en dat hij wel te maken heeft met echte mensen." "Ik ben niet de eerste de beste, ik verdien ook een bepaald respect", gaat ze verder. Bekijk het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hieronder in de Instagrampost.

Ik Ga op Reis en Neem Mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's