De wereld is OBSSESSED met Barbie, regisseur Greta Gerwig schrijft geschiedenis (video)

De wereld is OBSSESSED met Barbie, regisseur Greta Gerwig schrijft geschiedenis (video)

De wereld is OBSSESSED met <em>Barbie</em>, regisseur <em>Greta Gerwig</em> schrijft geschiedenis (video) He's just Ken: heeft Ken een midlifecrisis in de nieuwe Barbie film? (video) Een dag zonder Barbie-nieuws is een dag niet geleefd. De hele wereld kleurt roze. En dat de Barbie-film een succes is, wisten we al. Nu doorbreekt de film ook veel mijlpalen en schrijft de regisseur geschiedenis. Greta GerwigLittle Women en Lady Bird kwamen al van haar hand, maar nu zet Greta Gerwig zichzelf neer als een ware blockbuster regisseur. Barbie heeft wereldwijd al 1 miljard opgehaald, en dat is voor het eerst dat een vrouwelijke regisseur deze mijlpaal bereikt. In het eerste weekend na de release op 21 juli haalde Barbie al 110 miljoen dollar op in de Verenigde Staten. Ook dat was een mijlpaal voor een film die door een vrouw geregisseerd is. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Barbie film na Vietnam ook verboden in de Filipijnen? (video) Bekijk deze video » Barbenheimer is trending, voor welke film kies jij? Bekijk deze video » Ryan Gosling en Margot Robbie over Amsterdam-scène in Barbie-film: 'Het is zo mooi' Bekijk deze video » “It’s Barbie’s dreamhouse, not Ken’s dreamhouse”: de Barbie Dreamhouse door de jaren heen Bekijk deze video » Zien: de Barbie soundtrack kleurt fel roze van positiviteit, Billie Eilish maakt indruk met emotioneel nummer (video) Bekijk deze video » Zien: Billie Eilish is terug, zingt voor het eerst "What Was I Made For?" live op Lollapalooza Bekijk deze video »
Entertainment :
De wereld is OBSSESSED met Barbie, regisseur Greta Gerwig schrijft geschiedenis (video)
Monday 7 August 2023 om 20:42

He's just Ken: heeft Ken een midlifecrisis in de nieuwe Barbie film? (video)

Een dag zonder Barbie-nieuws is een dag niet geleefd. De hele wereld kleurt roze. En dat de Barbie-film een succes is, wisten we al. Nu doorbreekt de film ook veel mijlpalen en schrijft de regisseur geschiedenis.

Greta Gerwig
Little Women en Lady Bird kwamen al van haar hand, maar nu zet Greta Gerwig zichzelf neer als een ware blockbuster regisseur. Barbie heeft wereldwijd al 1 miljard opgehaald, en dat is voor het eerst dat een vrouwelijke regisseur deze mijlpaal bereikt. In het eerste weekend na de release op 21 juli haalde Barbie al 110 miljoen dollar op in de Verenigde Staten. Ook dat was een mijlpaal voor een film die door een vrouw geregisseerd is.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's