Nieuwsuur: bioscoopfilm Barbie heeft al meer dan miljard dollar opgebracht

Nieuwsuur: bioscoopfilm Barbie heeft al meer dan miljard dollar opgebracht

<em>Nieuwsuur</em>: bioscoopfilm <em>Barbie</em> heeft al meer dan miljard dollar opgebracht Zie boven een fragment uit Shownieuws over de kaskraker Barbie In Nieuwsuur aandacht voor het kassucces van ruim 1 miljard dollar dat de bioscoopfilm Barbie tot nog toe heeft opgebracht. Herien Wensink, chef kunstredactie van de Volkskrant en Anne Stokvis, creatief directeur reclamebureau N=5 komen aan het woord. FeministischBeide vrouwen leggen uit wat de betekenis is van het succes van de iconische pop waarvan volgens fabrikant Mattel de verkoopcijfers dalende waren. De feministische insteek van de film is een belangrijke thema in deze blockbuster. Maar eerlijk is eerlijk, Barbie had altijd al een onafhankelijk, feministisch karakter. Bekijk hieronder de beelden uit Nieuwsuur. Bekijk ook Zien: de Barbie soundtrack kleurt fel roze van positiviteit, Billie Eilish maakt indruk met emotioneel nummer (video) Bekijk deze video » Zien: Britt Dekker verft manen paard George roze vanwege 'Barbie-hype' (video) Bekijk deze video » Heerlijk: Connie Witteman heeft meerdere Barbies in huis (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Dinsdag 8 augustus 2023 om 16:30

Zie boven een fragment uit Shownieuws over de kaskraker Barbie

In Nieuwsuur aandacht voor het kassucces van ruim 1 miljard dollar dat de bioscoopfilm Barbie tot nog toe heeft opgebracht. Herien Wensink, chef kunstredactie van de Volkskrant en Anne Stokvis, creatief directeur reclamebureau N=5 komen aan het woord.

Feministisch
Beide vrouwen leggen uit wat de betekenis is van het succes van de iconische pop waarvan volgens fabrikant Mattel de verkoopcijfers dalende waren. De feministische insteek van de film is een belangrijke thema in deze blockbuster. Maar eerlijk is eerlijk, Barbie had altijd al een onafhankelijk, feministisch karakter.

Bekijk hieronder de beelden uit Nieuwsuur.

Actuele video's

Meer actuele video's