Zien: Charly Luske en Tanja Jess vieren 15-jarig huwelijksjubileum na turbulente periode

Zien: Charly Luske en Tanja Jess vieren 15-jarig huwelijksjubileum na turbulente periode

Woensdag 9 augustus 2023 om 19:34

Tanja Jess en Charly Luske vieren een bijzondere mijlpaal, want het stel is al 15 jaar getrouwd. Ter ere van dit jubileum genieten ze van een romantische picknick op een bootje, ergens rustig dobberend op het water.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Charly Luske</em> en <em>Tanja Jess</em> vieren <em>15-jarig huwelijksjubileum</em> na turbulente periode Tanja Jess en Charly Luske vieren een bijzondere mijlpaal, want het stel is al 15 jaar getrouwd. Ter ere van dit jubileum genieten ze van een romantische picknick op een bootje, ergens rustig dobberend op het water. Tekst gaat verder onder de video. Turbulente periodeNa een turbulente periode hebben Tanja Jess en Charly Luske heel wat doorstaan. In maart 2022 onthulde het juicekanaal RoddelPraat dat Charly betrokken was bij een affaire, wat leidde tot het bevestigen van huwelijksproblemen door het paar. Gelukkig hebben ze intensief aan hun relatie gewerkt, en dankzij therapie gaat het beter, zoals Tanja eerder heeft gedeeld in een interview. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :

Turbulente periode
Na een turbulente periode hebben Tanja Jess en Charly Luske heel wat doorstaan. In maart 2022 onthulde het juicekanaal RoddelPraat dat Charly betrokken was bij een affaire, wat leidde tot het bevestigen van huwelijksproblemen door het paar. Gelukkig hebben ze intensief aan hun relatie gewerkt, en dankzij therapie gaat het beter, zoals Tanja eerder heeft gedeeld in een interview.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's