Kim-Lian getroffen door storm Hans tijdens vakantie in Zweden: 'Code Geel'

Kim-Lian getroffen door storm Hans tijdens vakantie in Zweden: 'Code Geel'

Donderdag 10 augustus 2023 om 21:26

Hoewel er nog enige bewolking is, is de regen eindelijk gestopt en kunnen we nu volop genieten van de Nederlandse zomer. Ook bekend Nederland is verheugd over de stijgende temperaturen. Helaas geldt dat niet voor alle sterren, zoals Kim-Lian van der Meij.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Kim-Lian</em> getroffen door <em>storm Hans</em> tijdens vakantie in <em>Zweden</em>: 'Code Geel' Hoewel er nog enige bewolking is, is de regen eindelijk gestopt en kunnen we nu volop genieten van de Nederlandse zomer. Ook bekend Nederland is verheugd over de stijgende temperaturen. Helaas geldt dat niet voor alle sterren, zoals Kim-Lian van der Meij. Tekst gaat verder onder de video. Storm HansMomenteel geniet Kim-Lian van een vakantie in Zweden, waar ze echter te maken heeft met de gevolgen van storm Hans. "Het was niet vreselijk, het was Code Geel", aldus Kim-Lian. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kim-Lian getroffen door storm Hans tijdens vakantie in Zweden: 'Code Geel'

Storm Hans
Momenteel geniet Kim-Lian van een vakantie in Zweden, waar ze echter te maken heeft met de gevolgen van storm Hans. "Het was niet vreselijk, het was Code Geel", aldus Kim-Lian.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's