B&B Vol Liefde-Susanne is vegetariër: 'Voor mij hoeft geen dier dood, ook geen vis'

B&B Vol Liefde-Susanne is vegetariër: 'Voor mij hoeft geen dier dood, ook geen vis'

Susanne, de nieuwste date van Leendert, geeft aan vegetariër te zijn: 'Voor mij hoeft geen dier dood. Ook geen vis, dat is ook een dier', vertelt ze hem. Dat blijkt best wel een dingetje voor de B&B-eigenaar: 'Dat is iets waar ik even toch wel echt over na moet denken.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

B&amp;B Vol Liefde-<em>Susanne</em> is vegetariër: 'Voor mij hoeft geen dier dood, ook geen vis' Susanne, de nieuwste date van Leendert, geeft aan vegetariër te zijn: 'Voor mij hoeft geen dier dood. Ook geen vis, dat is ook een dier', vertelt ze hem. Dat blijkt best wel een dingetje voor de B&B-eigenaar: 'Dat is iets waar ik even toch wel echt over na moet denken.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Hart van Nederland-presentator Maarten Steendam jaagt collega weg met vrouwonvriendelijke opmerking Bekijk deze video » Jeroen Pauw biecht op: 'Al deze drugs heb ik uitgeprobeerd' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Debbie dumpt Han in B&B Vol Liefde: 'Je gaat mijn vriend niet worden' Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde-Susanne is vegetariër: 'Voor mij hoeft geen dier dood, ook geen vis'

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV