Jeroen Pauw biecht op: 'Al deze drugs heb ik uitgeprobeerd' (De Oranjezomer)

Jeroen Pauw biecht op: 'Al deze drugs heb ik uitgeprobeerd' (De Oranjezomer)

Vrijdag 11 augustus 2023 om 08:25

Jeroen Pauw blijkt in het verleden nogal wat drugs te hebben uitgeprobeerd en ziet daar op zich niet zoveel problemen in. Hij vergelijkt het bijvoorbeeld met het drinken van een biertje, dat alom geaccepteerd wordt: 'XTC en paddestoelen zijn minder ongezond dan alcohol.'

Wat heeft Jeroen geprobeerd?
De presentator vindt eigenlijk dat we er wat soepeler mee moeten omgaan: 'En als je dat kan doen zou je heel veel criminaliteit kunnen kwijtraken.' Maar goed, wat voor drugs heeft Jeroen zoal geprobeerd in zijn 62-jarige leven? Je ziet het hieronder, in het fragment van De Oranjezomer:

Jeroen Pauw biecht op: 'Al deze drugs heb ik uitgeprobeerd' (<em>De Oranjezomer</em>) Jeroen Pauw blijkt in het verleden nogal wat drugs te hebben uitgeprobeerd en ziet daar op zich niet zoveel problemen in. Hij vergelijkt het bijvoorbeeld met het drinken van een biertje, dat alom geaccepteerd wordt: 'XTC en paddestoelen zijn minder ongezond dan alcohol.' Wat heeft Jeroen geprobeerd?De presentator vindt eigenlijk dat we er wat soepeler mee moeten omgaan: 'En als je dat kan doen zou je heel veel criminaliteit kunnen kwijtraken.' Maar goed, wat voor drugs heeft Jeroen zoal geprobeerd in zijn 62-jarige leven? Je ziet het hieronder, in het fragment van De Oranjezomer: Bekijk ook Jeroen Pauw over veroordeling Thijs Römer: 'Dit is zó opzienbarend aan zijn gedrag' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Jeroen Pauw: 'Henk Krol is altijd BOOS op mij' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's