Debbie dumpt Han in B&B Vol Liefde: 'Je gaat mijn vriend niet worden'

Debbie dumpt Han in B&B Vol Liefde: 'Je gaat mijn vriend niet worden'

Vrijdag 11 augustus 2023 om 10:42

Waar Han nog altijd hoopt op wat quality time met Debbie is die eigenlijk al wel klaar met zijn bezoek aan haar B&B: 'Ik omzeil je omdat ik meer naar Paul toe hang. Ik voel me niet heel erg tot je toe aangetrokken', vertelt ze hem met alle respect. Hij gaat duidelijk niet haar maatje worden en daardoor is het eigenlijk maar beter dat hij gewoon zijn koffers gaat pakken.

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Debbie dumpt Han in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Je gaat mijn vriend niet worden' Waar Han nog altijd hoopt op wat quality time met Debbie is die eigenlijk al wel klaar met zijn bezoek aan haar B&B: 'Ik omzeil je omdat ik meer naar Paul toe hang. Ik voel me niet heel erg tot je toe aangetrokken', vertelt ze hem met alle respect. Hij gaat duidelijk niet haar maatje worden en daardoor is het eigenlijk maar beter dat hij gewoon zijn koffers gaat pakken. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Debbie in B&B Vol Liefde: 'Ik ga Paul naar vliegveld brengen, even geen tijd voor diner met jou' Bekijk deze video » ZIEN: Hart van Nederland-presentator Maarten Steendam jaagt collega weg met vrouwonvriendelijke opmerking Bekijk deze video » Jeroen Pauw biecht op: 'Al deze drugs heb ik uitgeprobeerd' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
TV :
Debbie dumpt Han in B&B Vol Liefde: 'Je gaat mijn vriend niet worden'

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's