Evert Santegoeds reageert laconiek met tikje venijn op seponeren smaadaangifte Gordon (Shownieuws)

Evert Santegoeds reageert laconiek met tikje venijn op seponeren smaadaangifte Gordon (Shownieuws)

<em>Evert Santegoeds</em> reageert laconiek met tikje venijn op seponeren smaadaangifte <em>Gordon</em> (<em>Shownieuws</em>) Bij navraag door de crimeredactie van Shownieuws blijkt dat het Openbaar Ministerie de aangifte wegens smaad die Gordon had gedaan tegen hoofdredacteur Evert Santegoeds van Privé heeft geseponeerd. VenijnIn Shownieuws reageert Evert Santegoeds laconiek dat de zaak toch al niet stevig in mekaar zat. De champagnefles is niet open getrokken. Op Facebook heeft Evert nog wel een venijnige post geplaatst. Of ze die mogen laten zien is de vraag... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien: Charly Luske en Tanja Jess vieren 15-jarig huwelijksjubileum na turbulente periode Bekijk deze video » Bijzondere beelden: Nicolette Kluijver gestoken door schorpioen in haar bh Bekijk deze video » Video: Juvat Westendorp pronkt met gespierd lichaam op nieuwe cover Men's Health Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 10 augustus 2023 om 09:50

Bij navraag door de crimeredactie van Shownieuws blijkt dat het Openbaar Ministerie de aangifte wegens smaad die Gordon had gedaan tegen hoofdredacteur Evert Santegoeds van Privé heeft geseponeerd.

Venijn
In Shownieuws reageert Evert Santegoeds laconiek dat de zaak toch al niet stevig in mekaar zat. De champagnefles is niet open getrokken. Op Facebook heeft Evert nog wel een venijnige post geplaatst. Of ze die mogen laten zien is de vraag...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's