Video: Openbaar Ministerie verwerpt aangifte Gordon tegen Evert Santegoeds

Video: Openbaar Ministerie verwerpt aangifte Gordon tegen Evert Santegoeds

Woensdag 9 augustus 2023 om 21:42

Vandaag neemt het Openbaar Ministerie snel een beslissing over de aangifte van Gordon tegen Evert Santegoeds. Gordon beweert dat Santegoeds smaad en laster heeft gepleegd na een interview met zijn voormalige verloofde Gavin Rozario, waarin privé-WhatsApp-gesprekken werden onthuld.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Openbaar Ministerie</em> verwerpt aangifte <em>Gordon</em> tegen <em>Evert Santegoeds</em> Vandaag neemt het Openbaar Ministerie snel een beslissing over de aangifte van Gordon tegen Evert Santegoeds. Gordon beweert dat Santegoeds smaad en laster heeft gepleegd na een interview met zijn voormalige verloofde Gavin Rozario, waarin privé-WhatsApp-gesprekken werden onthuld. Tekst gaat verder onder de video. 'Publieke zaak'Het Openbaar Ministerie benadrukte vandaag dat de relatiecrisis als een 'publieke zaak' wordt beschouwd en onderstreepte het recht van journalisten om hun werk te doen. Dit nieuws zal ongetwijfeld als een klap in het gezicht voelen voor Gordon, die nu boos en teleurgesteld achterblijft. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen slacht Gordon na aangifte: 'Ontoerekeningsvatbaar, valse nicht' (Shownieuws) Bekijk deze video » Opnieuw tegenslag voor Gordon: Penthouse van Funda verdwenen zonder succes Bekijk deze video »
TV :
Video: Openbaar Ministerie verwerpt aangifte Gordon tegen Evert Santegoeds

'Publieke zaak'
Het Openbaar Ministerie benadrukte vandaag dat de relatiecrisis als een 'publieke zaak' wordt beschouwd en onderstreepte het recht van journalisten om hun werk te doen. Dit nieuws zal ongetwijfeld als een klap in het gezicht voelen voor Gordon, die nu boos en teleurgesteld achterblijft.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's