Zien: dappere brandweer redt vastzittende kitten tussen zonnepanelen in Hengelo

Zien: dappere brandweer redt vastzittende kitten tussen zonnepanelen in Hengelo

Op zondagochtend raakte een kitten verstrikt tussen de zonnepanelen op het dak van een huis in Hengelo. Met de hulp van een hoogwerker heeft de brandweer het diertje kunnen bevrijden. Een correspondent ter plaatse meldt dat de pluizige viervoeter inmiddels weer herenigd is met zijn eigenaar.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>dappere brandweer</em> redt vastzittende <em>kitten</em> tussen zonnepanelen in <em>Hengelo</em> Op zondagochtend raakte een kitten verstrikt tussen de zonnepanelen op het dak van een huis in Hengelo. Met de hulp van een hoogwerker heeft de brandweer het diertje kunnen bevrijden. Een correspondent ter plaatse meldt dat de pluizige viervoeter inmiddels weer herenigd is met zijn eigenaar. Tekst gaat verder onder de video. ZonnepanelenVoor de jonge kat moeten het angstige ogenblikken zijn geweest. Nadat het waarschijnlijk via het dakraam op het dak was beland, raakte het beestje verstrikt doordat het geen grip meer kon krijgen op de dakpannen. Als gevolg verborg de kitten zich achter de zonnepanelen. De brandweer werd opgeroepen en wist met behulp van een hoogwerker en een touw het dier uit zijn benarde positie te bevrijden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: kitten gered uit parkeergarage Vrijthof in Maastricht Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweer redt hond uit water in Rijssen (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zonnepanelen
Voor de jonge kat moeten het angstige ogenblikken zijn geweest. Nadat het waarschijnlijk via het dakraam op het dak was beland, raakte het beestje verstrikt doordat het geen grip meer kon krijgen op de dakpannen. Als gevolg verborg de kitten zich achter de zonnepanelen. De brandweer werd opgeroepen en wist met behulp van een hoogwerker en een touw het dier uit zijn benarde positie te bevrijden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV