Hart van Nederland: kitten gered uit parkeergarage Vrijthof in Maastricht

Hart van Nederland: kitten gered uit parkeergarage Vrijthof in Maastricht

Donderdag 6 juli 2023 om 17:42

In een verrassende situatie kwam een kitten terecht op een onverwachte plek: een parkeergarage. Onder het Vrijthof in Maastricht raakte een jonge kat echter verstrikt bij het achterwiel van een auto. Gelukkig kwam de brandweer ter plaatse en slaagde erin het beestje te redden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>: kitten gered uit parkeergarage <em>Vrijthof in Maastricht</em> In een verrassende situatie kwam een kitten terecht op een onverwachte plek: een parkeergarage. Onder het Vrijthof in Maastricht raakte een jonge kat echter verstrikt bij het achterwiel van een auto. Gelukkig kwam de brandweer ter plaatse en slaagde erin het beestje te redden. Tekst gaat verder onder de video. BrandweerDave Muller keek vol verbazing toen hij terugkwam van een gezellige avond en twee mensen bij het achterwiel van zijn auto aantrof. Het bleek dat er een kitten vastzat. De opluchting na de bevrijding was van korte duur, omdat de kitten er plotseling vandoor ging. Gelukkig kroop het avontuurlijke beestje even later weer terug onder de motorkap, en na veel moeite slaagde de brandweer erin om het te vangen Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Je probeert ons onderuit te halen!' Bekijk deze video » Mooie beelden: brandweer plukt avontuurlijke kitten uit top van metershoge boom (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Brandweer
Dave Muller keek vol verbazing toen hij terugkwam van een gezellige avond en twee mensen bij het achterwiel van zijn auto aantrof. Het bleek dat er een kitten vastzat. De opluchting na de bevrijding was van korte duur, omdat de kitten er plotseling vandoor ging. Gelukkig kroop het avontuurlijke beestje even later weer terug onder de motorkap, en na veel moeite slaagde de brandweer erin om het te vangen

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's