Hart van Nederland: brandweer redt hond uit water in Rijssen (video)

Hart van Nederland: brandweer redt hond uit water in Rijssen (video)

<em>Hart van Nederland</em>: brandweer redt hond uit water in Rijssen (video) De brandweer in het Overijsselse Rijssen heeft vrijdagmiddag een hond uit het water weten te redden. Rond 15.00 uur kreeg de hulpdienst een melding over een dier in nood en ze rukten direct uit om hulp te bieden, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: Nederlanders omgekomen bij overstromingen Slovenië, mogelijk getroffen door bliksem Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrachtwagen vol met farmaceutische middelen gekanteld (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man raakt ernstig gewond bij wegbranden onkruid (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De brandweer in het Overijsselse Rijssen heeft vrijdagmiddag een hond uit het water weten te redden. Rond 15.00 uur kreeg de hulpdienst een melding over een dier in nood en ze rukten direct uit om hulp te bieden, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV