Pijnlijk moment in Ik Ga op Reis en Neem Mee: Lindsey spreekt Nigel aan op gedrag na innige date

Pijnlijk moment in Ik Ga op Reis en Neem Mee: Lindsey spreekt Nigel aan op gedrag na innige date

Pijnlijk moment in <em>Ik Ga op Reis en Neem Mee</em>: Lindsey spreekt <em>Nigel</em> aan op gedrag na innige date Vanavond kun je op SBS6 kijken naar een nieuwe aflevering van Ik Ga op Reis en Neem Mee. Nigel heeft een innige date met Iris en wordt daarna pijnlijk geconfronteerd op zijn gedrag door Lindsey. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Ik Ga op Reis en Neem MeeEerst leek het goed te gaan tussen Nigel en Lindsey, maar deze week lijkt hij Lindsey al te zijn vergeten. Tijdens een date in een luchtballon zoekt hij de romantiek op met Iris. Ze zoenen en daarna nodigt Nigel Iris uit om samen de nacht door te brengen. Ik ga op reis en neem mee is elke zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Vormt de brief van Iris een bedreiging voor date Diana? (Ik Ga op Reis en Neem Mee) Bekijk deze video » Lindsey niet blij met zoen van Nigel en Iris: "Ik verdien ook respect" (Ik Ga op Reis) Bekijk deze video »
TV :
Pijnlijk moment in Ik Ga op Reis en Neem Mee: Lindsey spreekt Nigel aan op gedrag na innige date

Vanavond kun je op SBS6 kijken naar een nieuwe aflevering van Ik Ga op Reis en Neem Mee. Nigel heeft een innige date met Iris en wordt daarna pijnlijk geconfronteerd op zijn gedrag door Lindsey.

Tekst gaat verder onder de video.

Ik Ga op Reis en Neem Mee
Eerst leek het goed te gaan tussen Nigel en Lindsey, maar deze week lijkt hij Lindsey al te zijn vergeten. Tijdens een date in een luchtballon zoekt hij de romantiek op met Iris. Ze zoenen en daarna nodigt Nigel Iris uit om samen de nacht door te brengen.

Ik ga op reis en neem mee is elke zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's