Heftige beelden: varende jongens ontdekken lichaam bij kanaal in Haghorst

Heftige beelden: varende jongens ontdekken lichaam bij kanaal in Haghorst

Zondagochtend rond 11:20 uur hebben twee jongens een lichaam aangetroffen in het kanaal bij Haghorst, zo meldt de politie. Er wordt onderzoek uitgevoerd in en rondom het kanaal waar het lichaam werd gevonden. Op dit moment ontbreken verdere details, waaronder de identiteit van het slachtoffer.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>varende jongens</em> ontdekken lichaam bij <em>kanaal in Haghorst</em> Zondagochtend rond 11:20 uur hebben twee jongens een lichaam aangetroffen in het kanaal bij Haghorst, zo meldt de politie. Er wordt onderzoek uitgevoerd in en rondom het kanaal waar het lichaam werd gevonden. Op dit moment ontbreken verdere details, waaronder de identiteit van het slachtoffer. Tekst gaat verder onder de video. BootjeTerwijl ze in een bootje zaten, merkten de jongens op dat er een lichaam in het water dreef. Aanvankelijk dachten ze dat het om een dood dier ging. Ze zijn bij het lichaam gebleven om te voorkomen dat het verder zou afdrijven. Slachtofferhulp is ingeschakeld om het tweetal te ondersteunen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Dodelijk slachtoffer en drie ernstig gewonden na frontale botsing A1 bij Markelo Bekijk deze video » Video: crowdfundingsactie biedt redding voor weduwe vermoorde snackbareigenaar in Den Haag Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bootje
Terwijl ze in een bootje zaten, merkten de jongens op dat er een lichaam in het water dreef. Aanvankelijk dachten ze dat het om een dood dier ging. Ze zijn bij het lichaam gebleven om te voorkomen dat het verder zou afdrijven. Slachtofferhulp is ingeschakeld om het tweetal te ondersteunen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV