Video: crowdfundingsactie biedt redding voor weduwe vermoorde snackbareigenaar in Den Haag

Video: crowdfundingsactie biedt redding voor weduwe vermoorde snackbareigenaar in Den Haag

Zondag 13 augustus 2023 om 13:43

Xiao, de weduwe van Wei Chen die slachtoffer werd van een fatale steekpartij in Den Haag, kampt nu met financiële zorgen door het verlies van haar man. Wei, een snackbarhouder, werd in januari doodgestoken terwijl hij op weg was naar huis. De minderjarige verdachten zitten momenteel vast in afwachting van hun rechtszaak.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>crowdfundingsactie</em> biedt redding voor weduwe <em>vermoorde snackbareigenaar</em> in <em>Den Haag</em> Xiao, de weduwe van Wei Chen die slachtoffer werd van een fatale steekpartij in Den Haag, kampt nu met financiële zorgen door het verlies van haar man. Wei, een snackbarhouder, werd in januari doodgestoken terwijl hij op weg was naar huis. De minderjarige verdachten zitten momenteel vast in afwachting van hun rechtszaak. Tekst gaat verder onder de video. CrowdfundingsactieVrienden van de weduwe en haar gezin hebben een succesvolle crowdfundingsactie gelanceerd. Xiao is enorm dankbaar voor de overweldigende steun en de opbeurende woorden die ze ontvangt. "Ze voelde zich eerst in de steek gelaten en alleen," zegt Femke Beeloo-Planken, de initiatiefnemer van de doneeractie. "Maar deze actie is een eye opener. Ze ziet: mensen willen helpen, ze geven om haar." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: man gewond door steekpartij in Capelle aan den IJssel Bekijk deze video » Zien: steek- en schietincident eist twee gewonden in Ridderkerkse grillroom Bekijk deze video »
Nieuws :

Crowdfundingsactie
Vrienden van de weduwe en haar gezin hebben een succesvolle crowdfundingsactie gelanceerd. Xiao is enorm dankbaar voor de overweldigende steun en de opbeurende woorden die ze ontvangt. "Ze voelde zich eerst in de steek gelaten en alleen," zegt Femke Beeloo-Planken, de initiatiefnemer van de doneeractie. "Maar deze actie is een eye opener. Ze ziet: mensen willen helpen, ze geven om haar."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's