Video: Dodelijk slachtoffer en drie ernstig gewonden na frontale botsing A1 bij Markelo

Video: Dodelijk slachtoffer en drie ernstig gewonden na frontale botsing A1 bij Markelo

Zondag 13 augustus 2023 om 13:10

Bij een ernstig ongeluk op de N347 tussen Goor en de A1 bij Markelo, is zaterdagavond één persoon overleden. Een frontale botsing veroorzaakte ook verwondingen bij minstens drie personen, zoals bevestigd door een woordvoerder van de politie. Hulpdiensten slaagden erin drie personen te bevrijden die bekneld zaten in de voertuigen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Dodelijk slachtoffer</em> en drie ernstig gewonden na frontale botsing <em>A1 bij Markelo</em> Bij een ernstig ongeluk op de N347 tussen Goor en de A1 bij Markelo, is zaterdagavond één persoon overleden. Een frontale botsing veroorzaakte ook verwondingen bij minstens drie personen, zoals bevestigd door een woordvoerder van de politie. Hulpdiensten slaagden erin drie personen te bevrijden die bekneld zaten in de voertuigen. Tekst gaat verder onder de video. BekneldOmstreeks 19.45 uur werd het ongeval gemeld aan de hulpdiensten. Onmiddellijk zijn vier ambulances, een traumahelikopter en diverse brandweerwagens naar de locatie van het ongeluk gegaan. Drie personen zaten bekneld in de voertuigen en moesten door de hulpverleners worden bevrijd. Deze inzittenden zijn ernstig gewond naar het ziekenhuis vervoerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Peperdure auto van voetballer Hakim Ziyech is total loss gereden in Amsterdam Bekijk deze video » Heftige beelden: fataal auto-ongeluk in Ter Heijde eist vrouws leven Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekneld
Omstreeks 19.45 uur werd het ongeval gemeld aan de hulpdiensten. Onmiddellijk zijn vier ambulances, een traumahelikopter en diverse brandweerwagens naar de locatie van het ongeluk gegaan. Drie personen zaten bekneld in de voertuigen en moesten door de hulpverleners worden bevrijd. Deze inzittenden zijn ernstig gewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's