Vandaag Inside maandagavond weer terug: 'Stilte voor de storm'

Vandaag Inside maandagavond weer terug: 'Stilte voor de storm'

Vandaag Inside maandagavond weer terug: 'Stilte voor de storm' Maandagavond om iets na half tien is het dan eindelijk zover: Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn terug van hun welverdiende zomervakantie en iedere werkdag weer te zien in Vandaag Inside. Nederland kan natuurlijk niet wachten om te horen wat de heren, en dan natuurlijk met name Johan, zoal vinden van de komst van Frans Timmermans naar Den Haag, de aangifte van Gordon tegen Evert Santegoeds en het succes van De Oranjezomer. SBS6 publiceerde vanmorgen alvast onderstaande video, met de veelzeggende tekst 'Stilte voor de storm'. Bovenaan deze pagina zie je wat Jeroen Pauw van Vandaag Inside vindt. Bekijk ook Vandaag Inside bijna terug: 'Johan gaat los, heeft alles opgespaard' Bekijk deze video » Jeroen Pauw kijkt eigenlijk altijd Vandaag Inside: 'Wil weten wat Johan ergens van vindt' Bekijk deze video » Heren Vandaag Inside: 'Frans Timmermans gaat eraan' (video) Bekijk deze video » André Hazes: 'Ik mediteer elke dag, weinig rock-'n-roll meer over in mijn leven' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 14 augustus 2023 om 11:47

Maandagavond om iets na half tien is het dan eindelijk zover: Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn terug van hun welverdiende zomervakantie en iedere werkdag weer te zien in Vandaag Inside. Nederland kan natuurlijk niet wachten om te horen wat de heren, en dan natuurlijk met name Johan, zoal vinden van de komst van Frans Timmermans naar Den Haag, de aangifte van Gordon tegen Evert Santegoeds en het succes van De Oranjezomer.

SBS6 publiceerde vanmorgen alvast onderstaande video, met de veelzeggende tekst 'Stilte voor de storm'. Bovenaan deze pagina zie je wat Jeroen Pauw van Vandaag Inside vindt.

Actuele video's

Meer actuele video's