André Hazes: "Mijn respect voor deze vrouw blijft groeien" (video)

André Hazes: "Mijn respect voor deze vrouw blijft groeien" (video)

Maandag 14 augustus 2023 om 12:56

Bekijk hierboven een Shownieuws-fragment met André Hazes waarin hij details onthult over zijn nieuwe documentaire.

André Hazes, die onlangs op Dutch Valley stond, heeft sinds een paar maanden zijn leven weer helemaal op de rit en is gelukkiger dan ooit met zijn Monique Westenberg. Bekijk het fragment met Hazes over zijn relatie met Monique hieronder.

Drank en drugs
Hazes vertelt aan RTL Boulevard dat Monique altijd bijzonder is geweest. "Zij heeft het allemaal zien gebeuren", zegt hij. Hiermee doelt hij op zijn drank- en drugsgebruik. "Zij zal altijd voorliggen op welke andere vrouw dan ook. Als zij in de zaal staat mag ik heel dankbaar zijn", gaat hij verder. De zanger is blij dat Monique er nog altijd staat, na alles: "Mijn respect voor haar blijft groeien", laat Hazes weten.

Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment met Hazes over zijn relatie met Monique.

André Hazes: "Mijn respect voor deze vrouw blijft groeien" (video) Bekijk hierboven een Shownieuws-fragment met André Hazes waarin hij details onthult over zijn nieuwe documentaire. André Hazes, die onlangs op Dutch Valley stond, heeft sinds een paar maanden zijn leven weer helemaal op de rit en is gelukkiger dan ooit met zijn Monique Westenberg. Bekijk het fragment met Hazes over zijn relatie met Monique hieronder. Drank en drugsHazes vertelt aan RTL Boulevard dat Monique altijd bijzonder is geweest. "Zij heeft het allemaal zien gebeuren", zegt hij. Hiermee doelt hij op zijn drank- en drugsgebruik. "Zij zal altijd voorliggen op welke andere vrouw dan ook. Als zij in de zaal staat mag ik heel dankbaar zijn", gaat hij verder. De zanger is blij dat Monique er nog altijd staat, na alles: "Mijn respect voor haar blijft groeien", laat Hazes weten. Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment met Hazes over zijn relatie met Monique. Bekijk ook Stralende Andre Hazes op Dutch Valley: 'Het was echt heerlijk' Bekijk deze video » André Hazes: 'Ik mediteer elke dag, weinig rock-'n-roll meer over in mijn leven' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
André Hazes: "Mijn respect voor deze vrouw blijft groeien" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's