De Slimste Mens: Merel Pauw heeft bekende vader

De Slimste Mens: Merel Pauw heeft bekende vader

De Slimste Mens: <em>Merel Pauw</em> heeft bekende vader Theatermaker en actrice Merel Pauw, voor sommigen ook bekend als rapper Elmer, maakt maandagavond haar opwachting in De Slimste Mens. Heeft ze voor haar deelname advies in gewonnen bij haar vader George van Houts? Hij wist het programma immers in 2016 te winnen. Bekijk het fragment van De Slimste Mens hieronder. Bovenaan deze pagina zie je wat Johan Derksen van de populaire kennisquiz vindt. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Bekijk ook Video: Mart Hoogkamer krijgt bierdouche en zó reageert hij daarop Bekijk deze video » Shownieuws: 'Thijs Römer komt NOOIT meer aan de bak als acteur' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 14 augustus 2023 om 13:40

Theatermaker en actrice Merel Pauw, voor sommigen ook bekend als rapper Elmer, maakt maandagavond haar opwachting in De Slimste Mens. Heeft ze voor haar deelname advies in gewonnen bij haar vader George van Houts? Hij wist het programma immers in 2016 te winnen.

Bekijk het fragment van De Slimste Mens hieronder. Bovenaan deze pagina zie je wat Johan Derksen van de populaire kennisquiz vindt.

Actuele video's

Meer actuele video's